Voskuilerweg 49B, Woudenberg +31 85 4848136

Smart WIFI

De wifi oplossingen van TCIP zijn gebaseerd op een snelle toepassing zonder bedrading. Onze draadloze systemen zijn toepasbaar op verschillende locaties en kunnen tot wel 1000 toegangspunten zodanig met elkaar worden verbonden dat er 1 ‘slim’ wifi netwerk ontstaat. 

De grenzen zijn meer en meer aan het vervagen wat betekent dat we makkelijker en sneller op elk gewenste locatie toegang kunnen bieden tot uw betrouwbare omgeving. Hiervoor zijn echter goede wifi oplossingen noodzakelijk en die kunnen wij u bieden. Een systeem dat wij veel toepassen is het werken met een beveiligd gebied of een beveiligde server waar werknemers kunnen inloggen en toegang kunnen krijgen waartoe zij door u gemachtigd zijn. Zo kunnen zij ervoor kiezen om bijvoorbeeld ook thuis te werken. Dit draagt bij aan een hogere efficiëntie. Wij bieden wifi oplossingen voor zowel kleine als grote bedrijven daar waar onze wifi oplossingen makkelijk schaalbaar zijn. Onze service is belangrijk en één van de eigenschappen wat TCIP B.V. kenmerkt is dat wij altijd en op ieder moment kunnen zorgen voor oplossingen. Snelheid is daarbij een kernwoord, want wij weten hoe belangrijk het is voor u dat er snel een passende oplossing word geleverd. TCIP B.V heeft uw draadloze oplossing in de breedste zin van het woord. 

Mocht u meer informatie willen over de mogelijkheden en de beste oplossing voor uw bedrijf, neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 085-4848136 of stuur een mail.